Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Bel: 0343 – 412 192

Winkelmandje


Geen producten in de winkelwagen

Review

Zeer onder de indruk van dit apparaat. Na een jaar lang bekkenbodem oefeningen te hebben gedaan zonder resultaat besloot ik de Ultra20 aan te schaffen, een rib uit mijn lijf. Ik gebruik het nu pas een maand maar merk nu al verbetering. Ik schaamde me voor het telkens weer urine verliezen en wou dat ik dit eerder had geweten. Ik hoop dat ik er binnenkort helemaal van af ben.
Geplaatst op 28 april 2019

Review

Dit is echt de beste uitvinding ooit, zeer onder de indruk. Ik wou dat ik deze jaren eerder had gekocht. Ik heb vier kinderen gekregen en daar beneden was het allemaal niet meer zo geweldig. Mijn man voelde niet zo veel meer hoewel hij er niets negatiefs over zei.
Was enige tijd bij een bekkenbodemfysiotherapeut onder behandeling en zij gebruikte ook een apparaat met een probe maar dan moest ik iedere keer daarheen. Het verbeterde wel enigszins maar geweldig was het nog niet. Via via werd ik geattendeerd op de Ultra20 en toen kon ik dagelijks een of tweemaal een programma doen. Superblij mee! Iedere vrouw met kinderen zou dit apparaat moeten hebben.
Geplaatst op 23 maart 2019

Review

Ik geloof dat het wel werkt, maar af en toe draait de probe rond en dan vraag ik me af of het wel effect heeft.
Geplaatst op 13 maart 2019

Antwoord van de Kegel8 klantenservice:
Dank voor je review. Als je begint met de Kegel8 Ultra20 dan kan de probe wat heen en weer schuiven. Dat komt doordat je spieren nog niet sterk genoeg zijn om de probe op zijn plek te houden. Er zijn een paar dingen die je dan kan doen en later als je spieren sterker zijn zul je daar geen last meer van hebben. Gebruik slechts een heel klein beetje gel ( ter grootte van een traan) op de elektroden van de probe. Zet de mA`s zo hoog dat je een licht prikkelend en/of kloppend gevoel ervaart in plaats van spiersamentrekkingen. Je kunt ook zelf van positie veranderen. Wij raden aan dat je gaat zitten met je benen tegen elkaar of gaat liggen met een kussentje onder je billen. Als je verder nog vragen hebt aarzel dan niet om ons te mailen of te bellen. Met vriendelijke groet, Sidonie

Review

Vanwege een verzakking (ik ben 61 jaar) en omdat ik soms net niet op tijd de wc haalde, deed ik al jaren gewone bekkenbodemoefeningen, zonder veel resultaat. Sinds een half jaar heb ik nu de Kegel8 Ultra20. Het duurde zeker 4 maanden eer ik verbetering merkte maar sindsdien gaat het duidelijk echt beter! Ik heb minder last van mijn verzakking en bereik op tijd de wc. Heel blij met deze bekkenbodemtrainer!
Geplaatst op 26 februari 2019

Review

Had al bekken bodum fysio gehad, heeft wel iets geholpen, maar toen ik over kegel 8 las in een tijdschrift heb ik hem direct besteld, ben er erg blij mee!!! Heb het ook bij mijn neuroloog en ms verpleegkundige achtergelaten en verteld, patiënten met ms hebben veel last van incontinentie en blaasproblemen. dus hoop dat ik anderen het leven weer wat leuker te maken zonder urine verlies door mijn verhaal te vertellen.ik ben er erg blij mee!!!!
Geplaatst op 18 juli 2017

Review

Ik ben 85 en na jaren getob met inlegkruisjes die steeds groter moesten zijn, kwam ik toevallig de Kegel8 Ultra20 tegen. Ik heb een behoorlijke verzakking en had heel veel last van ongewenst urineverlies.
Na vijf maanden is er een enorme verbetering, ik verlies geen urine meer als ik lach of hoest, alleen soms als ik heel nodig moet, en dat is dan mijn eigen schuld want te lang gewacht, kan ik het niet goed ophouden. Mijn leven is zoveel prettiger geworden dankzij de Kegel8 Ultra 20! Geplaatst op 22 februari 2017

Review

De kegel 8 heeft uiteindelijk mijn relatie gered.
Wat het probleem was wist ik in het begin niet want had nog nooit van een losse bekkenbodem gehoord.
Men gevoel bij sexueel contactwas weg en bij mijn vriend ook wat zorgde voor enorme ruzie’s.
En een heel laag zelfvertrouwen want dat is toch een zwakke plek bij een vrouw.
Zo ben ik dan bij de kinesist beland en lag ik daar elke week aan de machiene.
Dan ben ik gaan kijken en zoeken op het internet naar een machientje dat me men zelfvertrouwen kon teruggeven plus een strakke bekkenbodem.
Toen kwam ik op de kegel 8 uit en die heb ik zonder enige aarzeling besteld .
De beste aankoop ooit!!!
Ik zou hem niet meer kunnen missen want het is een routine geworden.hij hoort er gewoon bij zoals tanden poesten bij het slapen gaan.
Na een 4 maanden gebruik heb ik een enorm verschil alsook mijn vriend.
Gedaan met de ruzie’s en onzekerheden.
Ook als ik een vraag had of ik twijfelde over iets werd ik dezelfde dag nog geholpen.
Van a tot z werd alles dan uitgelegd wat een supper pluspunt is.
Daarvoor hartelijk bedankt Sidonie!!
Ik ga dus nog even een aantal maanden door met het beoefenen van de programma’s want ik heb ze allemaal niet niet gehad.
Kan alleen maar zeggen twijfel niet bij deze aankoop hij is meer dan de moeite waard!!

Geplaatst op 3 februari 2016

Review

De Kegel Ultra20 bevalt mij uitstekend, het apparaat is simpel in het gebruik en ik merk veel resultaat. Het is veel makkelijker om op deze manier het oefenen vol te houden dan wanneer je het zonder hulp doet. De oefeningen helpen voor mij ook bij een te gespannen bekkenbodem. Advies en service zijn prima: snelle en deskundige antwoorden op vragen, duidelijke hulp en adviezen.

Geplaatst op 3 februari 2016

Review

Hier nog iemand blij. Ik ben volgens mijn man niet slap vaginaal, maar heb wel urineverlies door de verzakking van blaas/baarmoeder. En slap bindweefsel. Ik heb bij mijn eerste twee kinderen geoefend en geoefend uit eigen kracht maar het hielp na een jaar nog niks. Ik had het geaccepteerd maar vanwege de zware bodem nog eens gegoogeld en kwam bij Kegel8. Het duurde even voor ik het goed kon voelen, maar het resultaat is er na een paar maandjes; ik heb een stuk minder urineverlies, voel me fitter en frisser. Ik ga er zeker mee door!

Geplaatst op 6 november 2015

Review

Heel blij met de Kegel8, wegens verzakkingsklachten gekocht. Heb na 2 weken al resultaat. Het fijne is dat je daadwerkelijk kunt zien hoe sterk je bekkenbodem is en het werkt zeer motiverend omdat je in het scherm kunt zien of je vooruit gaat. Het voordeel is ook dat je ergens in “knijpt” waardoor je veel meer kracht kunt zetten en dus veel sneller spierweefsel aanmaakt. Een bijkomend voordeel is dat de seksualiteit toeneemt doordat de doorbloeding aan de onderkant toeneemt door de spieroefeningen 🙂

Geplaatst op 22 oktober 2015

Review

De Mother Nurture: dankzij dit wonderapparaatje had ik een pijnloze bevalling en beviel ik van een gezonde zoon van 7 pond. Als ik er foto’s van zou hebben had ik er eentje opgestuurd.

Geplaatst op 12 oktober 2015

Review

Was opgehouden met gewone oefeningen omdat het geen effect had naar mijn idee. Wat me in de Trainer aantrok was de spiergraadmeter en de hoop op verbetering. Ik heb hem nu 4 weken gebruikt en merk dat mijn spieren al veel sterker zijn. Ik ben er heel blij mee!

Geplaatst op 15 oktober 2015

Review

Ik lijd al jaren aan stress incontinentie na een tangverlossing en een natuurlijke bevalling. Heb jaren met een inlegkruisje gelopen en voelde me opgelaten over het urineverlies en altijd maar donkere broeken aan te moeten. Ik ging aan fitness doen, maar vond het urineverlies als ik sprong te erg en ik had ook gelezen dat je voorzichtig moet zijn met bepaalde oefeningen als je een zwakke bekkenbodem hebt.
De druppel die de emmer deed overlopen kwam letterlijk tijdens een loop die ik onlangs deed en ik achter een gebouw moest gaan plassen omdat ik het niet meer kon ophouden. Toen heb ik mijn bekkenbodem de oorlog verklaard. Triest. Ik ging bekkenbodemspier-oefeningen doen maar de kracht van mijn spieren was vreselijk slecht, kon de spieren nog geen 3 seconden aangespannen houden. Toen vond ik Kegel8 op het internet. Super service- let er alleen op dat je de probe zo inbrengt dat de metalen delen in de richting van je heupen wijzen, dit staat niet in de gebruiksaanwijzing.
Binnen enkele dagen zat ik op P4, 90mA gedurende 60 minuten per dag. Ben nu 3 weken verder en ik kan het wel van de daken schreeuwen. Ik sta er zelf versteld van- kan nu weer zelf mijn spieren aanspannen en verlies bijna geen urine meer, voel me zeer zelfverzekerd over mijn toekomst ‘daar van onderen’.
Enkele jaren geleden ben ik geopereerd wegens endometriose en ik was bang voor een verzakking. Dat is over! Ik kan het van mezelf niet geloven dat terwijl ik met een blessure aan mijn achillespees of iets anders wel zelf hulp zou zoeken maar dat ik dat nooit heb gedaan met mijn bekkenbodemproblemen. Nu niet meer. Dank jullie wel voor Kegel8. Ik heb mijn waardigheid en seksualiteit weer terug- kan dit product niet genoeg prijzen (terwijl ik super sceptisch was)

Geplaatst op 24 juni 2013

Review

Ik kocht begin mei een Kegel8 nadat ik er op gestuit was terwijl ik op internet op zoek was naar kegel oefeningen. Ik heb die oefeningen de afgelopen jaren af en aan gedaan met gering succes en overduidelijk niet zoals het moest; daarom was ik op zoek naar hulp. Mijn probleem was stress incontinentie als ik lachte, nieste, hard liep enz. en ik was er net aan begonnen om inlegkruisjes te gaan dragen als ik van huis was.
Ik ben 58 jaar oud, rond de menopauze en heb geen kinderen. Toen ik hem kocht werd mij geadviseerd drie instellingen af te wisselen en ik heb het sindsdien iedere dag gebruikt. Ik span mijn spieren ook zelf aan terwijl het apparaat werkt en merk dat ik de oefeningen nu kan doen zoals ik het zelf nooit kon. Ik zou liegen als ik zei dat ik het leuk vind om dit iedere dag te doen maar die ongelukjes zijn veel erger. Ik beschouw mijn probleem nu als iets in het verleden en ben van plan de Kegel8 altijd te blijven gebruiken. Ik ben superblij met het resultaat.

Geplaatst op 18 juni 2013

Review

Een enorme verbetering in slechts 5 weken. Nu blijkt dat ik de bekkenbodemoefeningen nooit goed heb gedaan. Ik weet nu hoe het voelt als ik het goed doe. Merkbare verbetering, ook in de slaapkamer.

Geplaatst op 16 september 2015

Review

Dit is een geweldig ding. Ik gebruikte de Kegel8 Ultra al en was heel benieuwd hoe het met mijn spiersterkte gesteld was als ik de Kegel8 Trainer zou gebruiken. Ik ben heel blij met het resultaat, evenals mijn partner. Het gebruik van de Kegel producten is nu een onderdeel van mijn dagelijkse routine en een succes. Ik ga door tot ik op de 10 zit en dan ga ik het zo houden.

Geplaatst op 28 maart 2013.

Review

Ik had het bijna opgegeven. Vond het heel moeilijk te bewegen, eigenlijk kon ik niet eens voldoende druk op de probe krijgen dat er iets op het scherm verscheen en moest een nieuwe probe. Maar ik heb het gedaan en nu ben ik geheel overtuigd. Iedereen zou zo’n apparaatje moeten hebben. Ik kan niet uitleggen hoe anders het voelt en ik kan me niet meer voorstellen dat mijn bekkenbodem zo overbodig was geworden, alsof het geen deel meer van mijn lichaam uitmaakte. De vooruitgang ging langzaam maar na jaren van verwaarlozing is dat zo gek nog niet en ik kan niemand de schuld geven. Ik gebruik hem tweemaal per dag en zit nu op niveau 4 en het gaat steeds beter. Ik zou het opnieuw kopen en beveel het van harte aan bij iedereen die in hetzelfde schuitje zit als ik.

Geplaatst op 27 februari 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.